0
0 Kč
Objednat zboží v košíku
Právě se nacházíte zde
    
»»»
www.hifionline.cz » HiFi Bazar » Zesilovače
Vyhledávání

Oddělení bazaru

Anketa
Napište nám
Cenový filtr od do
Seřadit podle:
Ceny
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data editace
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data vložení
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Prodejce:
Janule
Inzerát číslo: 149162
Vloženo - [ 05.07.2024 16:31 ]

UNISON RESEARCH


UNISON TRIODE25



89 990 Kč


79 990 Kč
Jihomoravský kraj


+420 608 417 714


jan.josephek@seznam.cz
Popis produktu
TRIODE 25 Integrovaný elektronkový zesilovač - NOVÝ NAHRÁNO CCA 45HODIN, PŘEDVÁDĚČKA, KOMPLETNÍ BALENÍ , 100% STAV A ZVUK. BARVA ČELNÍHO PANETU CHERRY. Jedná se o model s USB B / DAC ESS Sabre!

Úspěch společnosti Unison Research symbolizují tři zesilovače: Simply Two, Triode 20 a legendární Absolute. U příležitosti 25. výročí zrodu společnosti Unison Research vzdáváme těmto historickým přístrojům hold tím, že nabízíme zesilovače Simply Two a Absolute v limitované a číslované edici „Anniversary“. Rozhodli jsme se také nabídnout zcela novou verzi Triode 20 a pojmenovali ji zcela příhodně Triode 25.

Nový zesilovač Triode 25 prošel dlouhým a pečlivým obdobím navrhování a testování, a to i přes značné zkušenosti získané již při konstrukci jeho předchůdce, modelu Triode 20. Zesilovač Triode 25 může pracovat ve dvou režimech: triodovém a pentodovém. Druhý z nich je schopen poskytnout maximální výkon přes 45 W na kanál při zátěži 6 ohmů s mimořádně omezeným harmonickým zkreslením v celém zvukovém pásmu.

Unison Triode 25 USB: spojení tradice a inovace

V panoramatu lampových zesilovačů stojí Unison Triode 25 USB jako pomník vášně pro čistý zvuk. Tento klenot zvukového inženýrství, který slaví 25. výročí založení italské značky, ztělesňuje kvintesenci tradičního řemeslného zpracování v kombinaci s technologickými inovacemi společnosti z Trevisa.

Design, který vyvolává emoce

Estetika modelu Unison Triode 25 Usb je mistrovským dílem střízlivosti a elegance. Rám z kartáčované nerezové oceli, ozdobený předním panelem z eloxovaného hliníku, uzavírá tepající srdce špičkové technologie. Masivní dotykové knoflíky a tlačítka vybízejí k interakci, zatímco gumové nožičky zaručují dokonalou stabilitu a optimální izolaci od vnějších vibrací. Každému detailu je věnována pečlivá péče, která zprostředkovává pocit vytříbenosti a trvalé hodnoty.

Kompletní zážitek z poslechu

Unison Research Triode 25 Usb nabízí nejen vynikající zvuk, ale také umožňuje posluchači přizpůsobit si zážitek podle vlastního vkusu. Přítomnost speciálního phono vstupu pro milovníky vinylů, sub výstupu pro posílení nízkých frekvencí, přepínače záporné zpětné vazby pro přizpůsobení barvy zvuku vlastním preferencím a vestavěného D/A převodníku s Usb vstupem činí z tohoto zesilovače skutečný nástroj pro hudební vyjádření.

Zvuk, který se dotýká duše

Když zapneme Unison Triode 25 USB, ožije skutečné kouzlo. Tóny se rozletí do prostoru a zahalí posluchače do hřejivé zvukové náruče. Zvuk je bohatý, detailní a živý a vykresluje každou hudební nuanci s překvapivou věrností. Ventily EL34 uvolňují plný, dynamický výkon, který dokáže oživit i ty nejsložitější skladby. Ultralineární push-pull konfigurace zase udržuje harmonické zkreslení na extrémně nízké úrovni, což zaručuje bezkonkurenční čistotu zvuku.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Output Stage: Push-pull, ultralinear, Class-AB
Output Power: Approx. 45 watt per channel in Ultralinear (Pentode) configuration. Approx. 25 watt per channel Triode configuration
Output Impedance: 6 Ohm
Input: 4 Linea ( 1 Tape ) , 1 USB DAC
Input Impedance: 47 kOhm / 50 pF
Output: 1 Tape out, 1 Sub Out
Negative feedback: 5 dB or 1.8 dB
Valve complement: 2 x ECC83, 1 x ECC82, 4 x EL34
Power Consumption: 300 watt max
Dimensions: 30 cm x 45 cm x H. 20cm
Net weight : 20 Kg
Kontaktovat inzerenta
auriol


Zpět