0
0 Kč
Objednat zboží v košíku
Právě se nacházíte zde
    
»»»
www.hifionline.cz » HiFi Bazar » Reproduktory
Vyhledávání

Oddělení bazaru

Anketa
Napište nám
Cenový filtr od do
Seřadit podle:
Ceny
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data editace
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data vložení
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Prodejce:
Dusorave
Inzerát číslo: 143612
Vloženo - [ 01.07.2024 17:09 ]

KEF


R2c



1 190 €


590 €
Slovensko


+421 903 581 869


kozic@ecologic.sk
Ostatní fotografie
Popis produktu
Predám vynikajúco hrajúci centrálny reproduktor KEF R2c v čiernej farbe (klavírny lak). kupované v roku 2022. Krabica aj doklad o kúpe je k dispozícii.

Anglický výrobca Kef prichádza s vylepšenou sériou reproduktorov. Prepracované komponenty radu R kombinujú užitočné firemné technológie a prinášajú čistejší, presnejší a uveriteľnejší výsledný zvukový vnem.
3-pásmový cetrálny reproduktor R2c má dokonale premyslenú výbavu. Jej jadrom sú dva 130 mm basové reproduktory v sprievode 125 mm stredového ovládača s hliníkovým kužeľom a 25 mm hliníkového výškového reproduktora, ktorý sa pýši patentovanou technológiou Uni-Q. Výškový reproduktor je umiestnený v akustickom strede stredového kužeľa. A práve vďaka svojmu umiestneniu reproduktor prináša ideálny akustický jednobodový zdroj s efektívnym výsledkom a dôveryhodnejším stereofónnym zobrazením.
Reproduktor okrem výškového meniča s Uni-Q technológiou prichádza s technológiou "Shadow Flare" zvýrazňujúcou detaily výšok vďaka spôsobu zasadenia tweetera. ktorý produkuje akúsi „oblasť tieňa“ v mieste najväčších možných disfrakcií. Shadow Flare je inovatívnou metódou, ktorá má eliminovať spomínané škodlivé disfrakcie kabinetu pre vysokofrekvenčné signály s cieľom zvýrazniť citlivé detaily bohatšie o jemné zvukové nuansy.
Rad R ponúka taktiež vylepšenú štruktúru woofera s jedinečným magnetickým systémom vyrovnávajúcim magnetické pole, vďaka ktorému potom zaistí pôsobivejší akustický efekt.
Frekvenčný rozsah reproduktora R2c je daný pásmom 74 – 28 000 Hz (-6 dB), deliace frekvencie sú potom 400 Hz, 2,9 kHz. Nominálna impedancia je 8 Ohm. Maximálny výstup robí 101 dB, výkon 15 -200 W.
Konštrukcia kabinetu prichádza s pevnou platformou pre skvelý zvuk. Skriňa reproduktora je vystužená vnútornými vzperami kvôli odstráneniu vibrácií. Flexibilné steny basového reflexu zase predchádzajú rezonanciám v stredoch.
Kontaktovat inzerenta
auriol


Zpět