0
0 Kč
Objednat zboží v košíku
Právě se nacházíte zde
    
»»»
www.hifionline.cz » HiFi Bazar » Kabely
Vyhledávání

Oddělení bazaru

Anketa
Napište nám
Cenový filtr od do
Seřadit podle:
Ceny
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data editace
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Data vložení
Seřadit vzestupně
Seřadit sestupně
Prodejce:
Matej Bacovsky
Inzerát číslo: 148285
Vloženo - [ 02.06.2024 13:53 ]

Curious


Curious Evolved USD 0.8m kabel



16 500 Kč


8 900 Kč
Liberecký kraj


+420 724 120 135


matej@koetsu.io
Ostatní fotografie
Popis produktu
Prodám skvělý USB kabel Curious Evolve 0,8 m. Včetně originální krabičky. Dále text od prodejce v Polsku, kde jsem kabel koupil:

Jak název napovídá, Evolved je evolucí Curious principů, se zvýšeným rozlišením poskytujícím více detailů, prostoru, separace a trojrozměrnosti zvukové scény. Podle designéra Roba Woodlanda „The Curious Evolved je to nejlepší, co můžeme nabídnout a bude přínosem pro audiofily, kteří chtějí maximální výkon svého audio systému“.

Kabel Curious USB je stále měřítkem výkonu USB a za tuto cenu je extrémně těžké ho překonat. Posluchači nám však říkají, že Curious Evolved posouvá digitální zvuk na jinou úroveň. Viz uživatelské recenze níže:

Curious Evolved:

Vlastnil jsem USB kabely od AudioQuestu přes Oyaide po Curious USB a nyní po nové vydání - Curious Evolved. Evolve absolutně zvyšuje laťku pro můj systém na novou úroveň - Meitner DA2 Reference, monobloky Karan KA M2000 na reproduktory Wilson XLF prostřednictvím kabelů Odin a Analysis Plus.

Mnohem širší a podrobnější zvuková scéna s neuvěřitelným vnitřním rozlišením. Přidána hloubka zepředu dozadu, která poskytuje realistickou reprodukci pro orchestrální hudbu velkého rozsahu, malé komorní skupiny a instrumentalisty. Klavírní soubory se konečně rozšířily o rozpad spolu s hluboce pociťovanou silou v dolním registru. Vysoké soprány si zachovávají tělo a bohatost.

Původní Curious na mě velmi zapůsobil, ale Evolve přidává do mého systému novou úroveň transparentnosti, váhy a organického přehrávání. Nejrealističtější hudební zabarvení, jaké jsem kdy slyšel. Skvělá práce Curious!!!
Kontaktovat inzerenta
auriol


Zpět